fbpx
European Western Balkans

Author : EWB

Local Languages Content

Граѓаните од Западен Балкан имаат можност да учествуваат на Конференцијата за иднината на Европа

EWB
БРИСЕЛ- Граѓаните од Западен Балкан имаат можност да учествуваат на Конференцијата за иднината на Европа. Тие ќе имаат можност  да покажат колку вреди нивниот придонес...