fbpx
European Western Balkans

Category : Local Languages Content

Local Languages Content

Проширување, безбедност, ЕУ во светот: Области во кои ЗБ може да придонесе во дебатата за иднината на Европа

EWB
ОХРИД – Безбедносните теми, глобалната политика на Европската Унија, како и проширувањето, се некои од областите во кои Западен Балкан може да придонесе на Конференцијата...