fbpx
European Western Balkans

Author : EWB

Local Languages Content

„Ја градиме Европа заедно“: Придонесот на ЗБ во Конференцијата за иднината на Европа ќе се дискутира во понеделник

EWB
БЕЛГРАД – Настанот “Ја градиме Европа заедно: Придонесот на Западен Балкан во Конференцијата за иднината на Европа“ се оржува на 18 октомври, со цел сумирање...